Народний депутат України Василь Деревляний провів прийом громадян

Тернополяни та жителі Тернопільської області у п’ятницю, 20 листопада з проблемними питаннями звернулися до народного депутата України від БЮТ, голови ТОО ВО «Батьківщина» Василя Тимофійовича ДеревляногоСеред основних питань, які сьогодні турбують тернополян та жителів області – незаконні дії посадових осіб, незаконне самозахоплення земельних ділянок, неналежна робота комунальних служб, невиконання рішень судів, неповернення коштів кредитною спілкою та банківських депозитів, поселення в будинок перестарілих, допомога у лікуванні дітей та інвалідів та спорудженні храмів у Тернопільській області.
Загалом 38 звернень розглянув народний депутат під час прийому, уважно вислухав кожного, хто прийшов за допомогою чи порадою.
Всі звернення на цьому тижні будуть опрацьовані у громадській приймальні Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», і депутатським зверненням від народного депутата Василя Деревляного будуть направлені до відповідних державних органів для вирішення проблем по суті.