Людям похилого віку державні акти на право власності на земельні ділянки вручали у їх домівках

За таку турботу, а також можливість отримати безкоштовно документ права власності на земельну ділянку громадяни щиро дякували представникам Блоку Юлії Тимошенко у Зборівському районі. 27 листопада 2009 року депутат Зборівської районної ради, член фракції ВО «Батьківщина» Гнідий Іван Петрович, оператор-секретар Зборівського районного штабу Мельничук Микола Миколайович, Державний реєстратор Зборівського районного Державного земельного кадастру Будник Ігор Павлович в 4-ох селах району вручили 23 державні акти на право власності на земельні ділянки:
с. Заруддя, Маланчук Марія Михайлівна – 2 акти;
с. Заруддя, Кузів Наталія Іванівна – 4 акти;
с. Заруддя, Вербіцький Василь Григорович – 3 акти;
с. Розгадів, Любовицька Стефанія Іванівна – 2 акти;
с. Розгадів, Стефанишин Володимир Іванович – 3 акти;
с. Розгадів, Шевчук Зіновій Омелянович – 2 акти;
с. Розгадів, Замороз Ганна Михайлівна – 2 акти;
с. Кальне, Заборний Іван Михайлович – 1 акт;
с. Жабиня, Мельниченко Галина Мирославівна – 4 акти

Людям похилого віку державні акти були вручені в їх домівках. За таку турботу, а також можливість отримати безкоштовно документ права власності на земельну ділянку громадяни щиро дякували представникам Блоку Юлії Тимошенко у Зборівському районі.
Особливо хвилюючим було вручення державного акту депутатом Гнідим І.П. своїй першій вчительці – Маланчук М.М. в с. Зарудді.