Дитяча інвалідність тривожить наші серця

Чортківські бютівці зі співчуттям ставляться до всіх хворих людей, однак дитяча інвалідність ще більше тривожить серця, хочеться допомогти якомога більше…Життя складається не завжди щасливо… Інколи невблаганні недуги перевертають з ніг на голову набутий сімейний затишок, душевний спокій. Особливо ранить душі людей хвороба дитини. Важливо, щоб поряд були щирі люди, котрі могли б зарадити у біді, підтримати морально, при потребі надати і матеріальну допомогу. Здебільшого сім’і, котрих спіткала дитяча інвалідність, переживають фінансову нестабільність, адже кожного дня вони боряться за здоров’я дитини, незважаючи на дороге лікування та платні послуги медиків.
У пані Оксани (з етичних міркувань не називаємо прізвище жінки) з міста Чортків, що на Тернопільщині, хлопчик народився хворим. У січні дитині виповниться два рочки, проте його стан не відповідає віковому розвитку. Злякавшись труднощів, батько покинув молоду дружину з дитиною-інвалідом на руках… Чортківські бютівці зі співчуттям ставляться до всіх хворих людей, однак дитяча інвалідність ще більше тривожить серця, хочеться допомогти якомога більше… У День інваліда, за сприянням голови Чортківської міської партійної організації ВО «Батьківщина» Ірини Зенчак-Гульки та депутатів міської ради Володимира Білевича, Віктора Кутраня, Євстахія Гевка та Михайла Сандуляка було надано сім’ї хворого на ДЦП Дем’янчика фінансову допомогу. Щиро сподіваємося, що ці кошти допоможуть молодій матері надати належний догляд та лікування синочкові.