Шановні працівники органів місцевого самоврядування, жителі Тернопільської області! Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. І саме тому, цей день – День місцевого самоврядування стоїть в ряду найважливіших дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності. Саме на шляху розбудови України, підняття економіки та рівня життя кожного з нас Уряд України на чолі з Юлею Тимошенко вперше в історії нашої держави створив «Асоціацію сільський та селищних рад». Створення асоціації стало тим кроком, який дозволив змінювати ситуацію, проаналізувати і знайти вирішення проблем територіальних громади нашої держави.
При формуванні проекту державного бюджету на 2010 рік, за ініціативи Прем’єр-мініста України та її команди вперше передбачено децентралізацію частини загальнодержавних податкових надходжень, що спрямовані на посилення фінансової бази місцевих бюджетів. А це означає, що кожне село, селище і місто зможе самостійно розпоряджатися своїми доходами, спрямовувати їх на ремонт та спорудження ФАПів, лікарських амбулаторій, шкіл, дитячих садків та будинків культури, вирішувати проблеми своїх громад.
Наполеглива і самовіддана праця , високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого краю і всієї Батьківщини.
Нехай цей святковий день додасть усім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і міст Тернопільської області, зміцнення авторитету нашої держави у всьому демократичному світі.
Бажаю Вам міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди , сімейних гараздів, творчих задумів та їх успішної реалізації.

З повагою

Народний депутат України,