42 державних актів на право приватної власності на земельні ділянки на цьому тижні отримали жителі села Білозірка Лановецького району

Урочисту місію з вручення цінних документів виконали голова Лановецької районної ради обраний за списками БЮТ Ткачук В.А. та заступник голови Лановецької районної ради, голова РО ВО «Батьківщина» Кушнір Р.М.Для захисту інтересів громадян, Прем’єр-міністра України Юлія Тимошенко ініціювала прийняття Постанови Кабінету Міністрів №844 “Про деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України у 2009 році”. Відтак всі громадяни України, щодо яких прийнято рішення про передачу земельних ділянок у приватну власність, можуть за спрощеною системою, безкоштовно отримати державні акти на право приватної власності на земельні ділянки.
Представники Блоку Юлії Тимошенко в Тернопільській області продовжують контролювати виконання Постанови Кабміну, власноруч передавати людям вже виготовлені акти на земельні ділянки.
Окрім того в кожному районі Тернопільської області працюють громадські приймальні, де громадяни можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію кваліфікованих спеціалістів «ВО «Батьківщина» щодо питань пов’язаних з отриманням державних актів на право приватної власності на земельні ділянки чи інших проблемних питань соціального характеру.