За підтримки Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» відбувся відкритий чемпіонат України з Кіокушин – кан карате

Хлопці та дівчата віком від 8-ми до 17-ти років з різних областей України, у суботу,12 грудня в ТРК «Подоляни» змагалися за першість та перемогу у своїй віковій та ваговій категоріях.На турнірі були представлені каратисти з Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Київської, Житомирської, Полтавської, Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської областей.
За словами організаторів, представників Тернопільської обласної ГО Тернопільська обласна федерація Кіокушин – кан шогакукай карате, в Тернополі чемпіонат проводиться вже два роки поспіль і приурочений він пам’яті головного тренера Тернопільської обласної федерації Кушнірику Віталію Богдановичу.
Тернопільську область на чемпіонаті представили 11 спортсменів, семеро з яких зайняли призові місця. З приємністю вітаємо наших краян – призерів змагань: Хрущ Марту – I місце, Децик Олену – I місце, Мельничук Юлію – I та IV місця у різних вагових категоріях, Петльового Вадима – I місце, Слободянюк Діану – II місце, Хрущ Сергія – II місце та Зарічну Марію – III місце.
Окрім подарунків для переможців турніру, народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний надав спонсорську допомогу для проведення даного заходу.