Активісти Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у Тернопільській області вітали малечу в День Св. Миколая

Підволочиська молодіжна ГО ВО “Батьківщина та Тернопільська міська ВО “Батьківщина” з подарунками від Св. Миколая завітала до дітей позбавлених батьківської опіки, а також дітей інвалідів та з малозабезпечених і багатодітних сімей.

Підволочиська районна МГО ВО «Батьківщина молода» за місяць до святкування Дня Св. Миколая організували збір благодійної допомоги у м. Скалат. Завдяки небайдужим скалатчанам та спонсорам – прихильникам Блоку Юлії Тимошенко (окремі слова подяки передаємо Роману Папіровському з м. Підволочиськ за значну матеріальну допомогу) діти інваліди, з багатодітних та малозабезпечених сімей таки отримали подарунки від Святого Миколая.

За словами голови Під волочиської молодіжної громадської організації ВО «Батьківщина молода» Тетяни Ляхович, 19 грудня активісти організації відвідали з подарунками, одягом, взуттям, іграшками, солодощами та фруктами 9 сімей з дітьми інвалідами у м. Підволочиськ, 34 діток з малозабезпечених та багатодітних сімей у м. Скалат, а також в черговий раз побували з подарунками у дитячому будинку в с.м.т. Гримайлів.

«Дитяча усмішка, радість малечі від отриманих подарунків і слова вдячності за турботу – це найкращий подарунок у День Св. Миколая для дорослої людини.», – зазначила Тетяна Ляхович.

Не забули про діток позбавлених батьківської опіки і представники Тернопільської міської організації «Батьківщина». У День Святого Миколая депутат Тернопільської міської ради від фракції «Батьківщина-БЮТ» Ірина Кирик та керівник партійної первинної організації Руслан Рутецький відвідали вихованців Тернопільського дитячого будинку «Малятко» та Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку.

З подарунками, партійними сувенірами, солодощами та концертною програмою діти радісно зустріли гостей. Концертну програму для малюків підготували учні 6-го красу Тернопільської ЗОШ №25.