Благодійний концерт для дітей-сиріт

24 грудня в розважальному комплексі «Алігатор» відбувся благодійний концерт, усі виручені кошти від якого – а це 2 тисячі 500 гривень – були спрямовані на допомогу дітям-сиротам з місцевого притулку для неповнолітніх (вул. Стрімка, 6).

Учасниками свята стали молоді тернопільські гурти My soul, ОКЕЙ, Veirona, «Медовий полин», Gunzz Bluezz Band, танцюристки школи вуличного танцю «Ніно», які й виступили ініціаторами проведення подібного заходу.

Організатор концерту – Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода». Її лідер – депутат Тернопільської міської ради Ігор Яворський, висловлює щиру подяку народному депутатові України, голові обласної організації партії ВО «Батьківщина» Василеві Деревляному та адміністрації готельно-розважального центру «Алігатор» за сприяння в організації дійства.

Наша довідка

– Гурт My soul (стиль – рок, поп-рок ) – заснований у травні 2009 року і за цей час встиг стати учасником фестивалів авторської пісні «Дикий мед» , «Емаус-Фест», альтернативної музики «Спека».

– Гурт Veirona (стиль – поп-рок, рок, блюз) – заснований у січні 2009 року. «Практикувався» в концерті «Djuice music drive», фестивалі альтернативної музики «Спека», «Українських гульках», присвячених Дню незалежності тощо.

– Гурт Gunzz Bluezz Band (стиль – блюз, фанк, джаз, рок-н-рол) – заснований у вересні 2007 року. Резиденти кращих арт-кафе Тернополя, учасники фестивалю Міжнародний байкерський мотозліт-2008, концертних програм на Театральному майдані, Співочому полі тощо.