Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» висловлює щирі співчуття сім’ї Миколи Івановича Сивульського

29 грудня цього року на 58 році пішла із життя прекрасна і щира людина, великий патріот, державний діяч, який до останніх днів служив українському народові і зробив значний внесок у розбудову нашої країни, доктор економічних наук, професор, Голова Головного контрольно-ревізійного управління України, член партії ТОО ВО «Батьківщина» Микола Іванович Сивульський.

Микола Іванович Сивульський народився 12 квітня 1952 року в селі Золотники Теребовлянського району Тернопільської області. У 1973 році закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут. Два десятиліття займався науковою та викладацькою роботою.

З 1992 року – на державній службі: перший заступник Голови правління Національного банку України, перший заступник Міністра фінансів України, радник Прем’єр-міністра України, народний депутат України, фракції БЮТ п`ятого і шостого скликань. У березні – вересні 2005 року та з грудня 2007 року – Голова ГоловКРУ України.  Автор понад 80 наукових праць.

Світла пам’ять про Миколу Івановича назавжди залишиться у наших серцях.

З скорботою,

Тернопільська обласна організації ТОО ВО «Батьківщина»