Народний депутат особисто вручив сертифікати на апарати штучної вентиляції легень районним лікарням Тернопільщини

В ході виконання програми Уряду України десять районних лікарень Тернопільської області отримали апарати штучної вентиляції легенів типу НТ50Н1 на загальну суму близько двох мільйонів гривень (вартість одного апарату – 194 тис.грн.)

29 грудня 2009 року у смт. Вишівець  Збаразького району, смт. Залізці Зборівського району, м. Почаїв Кременецького району та с. Великі Дедеркали Шумського району народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина», керівник виборчого штабу кандидата на Пост Президента України Юлії Тимошенко Василь Деревляний  урочисто вручив сертифікати на апарати штучної вентиляції легень районним клінічним лікарням.

Вручення сертифікату Залозецькій районній лікарні.

— Прем’єр-міністр України Юлія Володимирівна Тимошенко, об’їздивши області під час епідемії грипу, побачила ситуацію в медичних закладах і сьогодні зробила все можливе, щоб забезпечити лікарні новітнім медичним обладнанням, — зазначив під час виступу Василь Тимофійович.

Вручення сертифікату Товстенецькій районній лікарні.

4 січня 2010 року Василь Тимофійович з урочистою місією, – вручення  сертифікатів на новітнє медичне обладнання, побував у м. Скалат Підволочиського району, м. Копиченці Гусятинського району, с. Мельниця Подільська Борщівського району та смт. Товсте Заліщицького району. Сьогодні, напередодні Різдва Христового, від Уряду Юлії Тимошенко  Василь Деревляний вручив сертифікат на останній – 10-тий апарат Золотопотіцькій районній лікарні Бучацького району.

Вручення сертифікату Скалатській районній лікарні

На урочисте вручення сертифікатів, на право отримання апарату штучної вентиляції легень, збиралися майже всі працівники медзакладів. Народний депутат України Василь Тимофійович Деревляний наголосив, що  уряд Юлії Тимошенко прийняв рішення про першочергове забезпечення  новим, високоякісним медичним обладнанням номерні комунальні лікарні, ФАПи, які знаходяться в сільській місцевості. Це буде продовжуватися на протязі певного періоду аж до повного приведення у відповідність даних закладів або будівництва нових ФАПів, де б якісно надавалася медична допомога населенню.

Від імені громади районів із словами подяки виступали головні лікарі та представники місцевих органів влади.

Медичний персонал лікарень був глибоко схвильований такою увагою Уряду Юлії Тимошенко, представників та депутатів Блоку Юлії Тимошенко. Між собою присутні на заходах з нагоди вручення сертифікатів говорили, що вперше за багато років влада повернулася лицем до селян не обіцянками,  а реальними справами.

Ці лікарні, які отримали новітні медичні апарати, як районні так і обласні посадовці збиралися скорочувати або закривати. І лише сьогодні, завдяки підтримці Юлії Тимошенко, ці лікарні отримують нове дихання, а медичний персонал – впевненість у завтрашньому дні.

Завдання Юлії Тимошенко, – від сільського ФАПу, амбулаторій, районних лікарень та  лікарень обласного значення – забезпечити всім необхідним для якісного надання медичних послуг жителям нашої області і всієї України.