Ми можемо бути сильними лише разом!

Кандидат на посаду Президента, чинний Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко закликає українців об’єднатися в ім’я щасливого майбутнього України, її світлих досягнень і перемоги демократичних ідей.

“Сьогодні ми маємо зробити вибір на користь нашої рідної України. Лише разом, єдині ми можемо протиставити свою мету реваншу, який насувається на нашу державу в особі тих сил, які хочуть завоювати владу, що не дісталася їм у 2004 році. Ми можемо бути сильними лише разом”, – заявила Юлія Тимошенко на Всеукраїнському вічі, яке відбулося біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові.

Кандидат на посаду Президента закликає співвітчизників пам’ятати про святу місію України і про те, що тільки через духовне очищення можна побудувати міцну державу. “Духовністю, натхненням, вірою ми маємо подарувати світу найкращі стандарти гармонійного духовного життя. Народ повинен мати той рівень духовності, щоб примножити нашу культуру і віру, і це дає нам шанс на очищення від усього того, щоб нам не подобається, і ми цей шлях пройдемо. Ми доведемо і примножимо всі шляхи зміцнення державності і незалежності”, – переконана Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр вкотре закликала українців не піддаватися на брудні технології, що їх використовують олігархічні сили, які прагнуть реваншу на виборах Президента. “Ці люди хочуть сьогодні прорватися до влади, несучи ризики втрати європейського шляху незалежності, і ми маємо знати, якою зброєю вони воюють”, – підкреслила кандидат в Президенти.

Вона закликала співвітчизників не допустити обману, через який команда Віктора Януковича хоче пройти до влади. “Ми сьогодні маємо виклики найвищого рівня, і тому: єднання, вихід на дільниці, голосування – і перемога. І ми разом, всією командою будемо втілювати всі мрії і сподівання”, – заявила кандидат в Президенти.

Юлія Тимошенко також звернулася до українців з проханням не вірити фальшивій рекламі, “яка проникає в душі і свідомість людей”, і брехливим обіцянкам команди Віктора Януковича.

“Останні два роки були роками боротьби проти кризи, політичного хаосу і роздрібненості. Віктор Янукович вживає технологію використання кризи для дискредитації демократичної команди. Він прагне повернути те, чого ми позбулися у 2004 році. Вони хочуть донести до людей, що Янукович і Тимошенко – це одне і те ж. Ця отрута ллється з усіх каналів телебачення, від тих людей, які хочуть свою боротьбу за владу зробити пріоритетом. Не може бути нічого спільного між мною і Януковичем – ми з різних планет”, – зазначила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр заявила, що всі її кроки у владі були спрямовані на побудову якісного і гідного життя в Україні. “Люди, які слідкують за роботою нашої команди, знають, що моє життя на посаді Прем’єра було присвячено зміцненню держави і прокладенню для неї стабільного шляху, боротьбі за зміцнення держави і за її незалежність”, – підкреслила вона.

“Перед нами важкий шлях, і я хочу один раз і назавжди покласти край будь-якій розрізненості і роздрібненості справжніх патріотів України. Моя віра і моє служіння Україні завжди будуть захищати українську націю від будь-яких викликів. Ми можемо бути першими серед перших. Наша команда знає, що перемога буде за Україною”, – підсумувала Юлія Тимошенко.

www.tymoshenko.ua