Шановні жителі Тернопільської області!

Щиро дякуємо Вам за підтримку Юлії Тимошенко на виборах Президента України. Саме завдяки Вашій свідомій громадській позиції, Юлія Тимошенко лідирувала з поміж інших кандидатів в нашій області.

Зокрема хочу назвати три райони, де виборці віддали найбільше голосів за Юлію Тимошенко: Монастириський – 43,99%, Збаразький – 40,73% та Підволочиський – 40,12%.

Варто пригадати передвиборчі прогнози окремих політиків, які заявляли, що наш кандидат набере не більше 8-ми відсотків, а сьогодні, самі «радіють» своєму результатові – 5% та 8% в Тернопільській області.

Окремо хочу подякувати всім політичним силам – Народному Руху України, Партії захисників Вітчизни, Європейській партія України, Громадянському руху «Народна Самооборона», Партії «Реформи і порядок», Партії Християнсько-Демократичний Союз, Українській соціал-демократичній , які у першому турі виборів публічно висловили свою підтримку, повагу і довіру Юлії Тимошенко, а особливо слова подяки адресую представникам інтелігенції краю, освітянам, лікарям, керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерам, представникам середнього та малого бізнесу, головам сільських та селищних рад, простим громадянам, які не є членами нашої партії, але допомагали під час виборчої компанії, активно долучилися до агітаційного процесу.

Представники Партії регіонів користувалися в області старим і випробуваним методом — пропонували виборцям гроші за те, щоб ті проголосували за Януковича. Про це свідчать численні телефонні дзвінки свідомих громадян в наші штаби різного рівня.

Мені дуже прикро, що в нашому національно-патріотичному краї знайшлися люди, які «продалися» Януковичу за декілька десятків гривень. На жаль це не поодинокі випадки. Я переконаний, що цим людям сьогодні повинно бути соромно за такі проступки, адже взявши 50-100 гривень, вони свідомо продають майбутнє України, майбутнє свої дітей, онуків. І я закликаю усіх жителів Тернопільської області не стояти осторонь і не мовчати, коли ваш знайомий, сусід чи родич продає за безцінь рідну мову, традиції та культуру нашої держави.

Не дивлячись на підкуп виборців, які активно проводила Партії регіонів, фальсифікацій під час голосування на дому, вплив на виборчий процес адмінресурсу з боку керівництва ОДА, більшості голів райдержадміністрацій, ми з Вами зробили правильний вибір на користь істино проукраїнського кандидата Юлії Тимошенко, яка не пустими словами, а реальними діями на благо України веде нашу державу до розквіту, до європейського життя, до незалежності від впливу антиукраїнських сил та олігархії.

Я закликаю Вас, шановні краяни, не допустити втрати незалежності нашої держави, втрати української мови, традицій та культури, яка чекає Україну з приходом до влади антидержавників на чолі з проросійським кандидатом Януковичем. Не піддавайтесь на підкуп і провокації, пам’ятайте, що доля України у ваших руках. Ворог України, хто заявляє, що два кандидати у Президенти – одинакові! Ворог України, хто закликає Вас не йти на вибори чи голосувати «не підтримую жодного», бо таким чином Ви віддаєте долю Батьківщини на поталу олігархічних кланів, яких представляє Янукович!

Прийдіть на Президентські вибори у другому турі, які відбудуться 7 лютого 2010 року, оберіть Юлію Тимошенко – Президентом України.

Христос Народився!

Славимо Його!

З повагою, народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина», голова Тернопільського обласного  виборчого штабу кандидата на Пост Президента України Юлії Тимошенко Василь Деревляний