35 автомобілів сімейної медицини для Тернопілля – від уряду Юлії Тимошенко

Кожен з районів Тернопільської області отримав новенькі автомобілі марки «Opel Combo», які надійшли минулого тижня. 35 автомобілів сімейної медицини виділені згідно з програмою уряду Юлії Тимошенко «Сільська медицина». Автомобілі сімейної медицини спеціально виділені для сільських, дільничних та районних лікувальних закладів з метою покращення медичного обслуговування сільських жителів.

У період кризи уряд Юлії Тимошенко знайшов можливість виконувати програму «Сільська медицина», залучаючи до співпраці іноземні держави. Так, виділення автомобілів сімейної медицини стало можливим завдяки налагодженим українсько-австрійським зв’язкам. Автомобілі вміщують до п’яти осіб. А просторе багажне відділення дозволяє укомплектувати машину усіма необхідними медикаментами.

Хто отримав:

– Бережанський район: село Нараїв (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

– Гусятинський район: села Коцюбинці, Увисла, Постолівка (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

с. Коцюбинці (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

с. Увисла (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

с. Постолівка (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

– Збаразький район: села Добриводи, Гніздичне (амбулаторія сімейної медицини) та м. Збараж (центральна районна комунальна лікарня – вручення автомобіля відбудеться в найближчі дні);

с. Добриводи (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

с. Гніздичне (автомобіль освятив настоятель храму УПЦ (МП)

– Лановецький район: села Буглів (комунальна амбулаторія загальної практики сімейної медицини), Снігурівка (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

– Зборівський район: села Озерна (дільнична лікарня; на першій світлині), Загір’я (амбулаторія загальної практики сімейної медицини – вручення автомобіля відбудеться в найближчі дні);

– Козівський район: села Конюхи (дільнична лікарня), Ценів (лікарська амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

– Кременецький район: села Ридомиль (дільнична лікарня), Старий Олексинець (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

с. Старий Олексинець (автомобіль освятив настоятель храму УПЦ (КП)

с. Ридомиль (автомобіль освятив настоятель храму УПЦ (МП)

– Монастириський район: села Лядське, Високе (амбулаторія сімейної медицини);

с. Високе (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

– Теребовлянський район: села Дарахів, Вишнівчик (амбулаторія сімейної медицини; на другій світлині), Золотники (районна комунальна лікарня – вручення автомобіля відбудеться в найближчі дні);

с. Вишнівчик (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

с. Дарахів (автомобіль освятили настоятелі храмів УГКЦ та УАПЦ КП)

с. Золотники (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

– Тернопільський район: села Настасів (амбулаторія загальної практики сімейної медицини), Велика Березовиця (амбулаторія загальної практики сімейної медицини районного територіального медичного об’єднання),

– Чортківський район: села Джурин, Косів (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

– Борщівський район: села Горошова (фельдшерсько-акушерський пункт), Королівка (амбулаторія сімейної медицини);

– Бучацький район: села Бариш (амбулаторія сімейної медицини), Стінка (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

с. Стінка (автомобіль освятили настьятелі храмів УГКЦ та УПЦ (МП)

– Заліщицький район: села Дорогичівка, Попівці (амбулаторія загальної практики сімейної медицини – вручення автомобіля відбудеться в найближчі дні);

– Підволочиський район: села Качанівка (амбулаторія загальної практики сімейної медицини), Остап’є (амбулаторія сімейної медицини);

с. Качанівка (автомобіль освятили настоятелі храмів УГКЦ та УПЦ (КП)

с. Остап’є (автомобіль освятив настоятель храму УГКЦ)

– Підгаєцький район: село Завалів (амбулаторія загальної практики сімейної медицини);

– Шумський район: села Матвіївці (амбулаторія загальної практики сімейної медицини), Великі Дедеркали (районна лікарня – вручення автомобіля відбудеться в найближчі дні).