Ветерани ОУН-УПА закликають українців голосувати за Юлію Тимошенко

З великим душевним і сердечним піднесенням зустріли всі члени Всеукраїнського Братства ОУН-УПА, всі учасники національно-визвольної боротьби за Волю і Незалежність України, всі БАНДЕРІВЦІ в цілому світі добру вістку з України, що на дев’ятнадцятому році нашої Незалежності Президент Віктор Ющенко в честь свята Соборності посмертно присвоїв Указом Провіднику ОУН Степану Бандері звання ГЕРОЙ УКPАЇНИ.

Це – надзвичайно велика подія як для нашою часу, так і для історії. Це Господь Бог благословив його Україні так, як благословив наших великих князів, гетьманів, вождів гайдамацьких зривів, великих наших письменників – будителів української нації, а під час визвольних змагань 1918 – 20-х років – Грушевського, Петлюру та Коновальця. Одначе коли йдеться про Степана Бандеру, то він володів потужною силою волі й надзвичайно великою відвагою. Подумати тільки: видати війну найбільшим кровавим диктаторам світу цього – Гітлеру і Сталіну, не впасти на коліна і не скасувати свій наказ від 30 червня 1941 року, коли всупереч німецьким окупаційним планам було проголошено у Львові відновлення Української Держави, за що був запроторений у німецькі концтабори, в яких загинули його два рідні брати.

Якщо брати наші часи, то ось уже 19 років Незалежної Держави, а ОУН і УПА, які одинокі в Другій світовій війні боролися за цю Незалежність, донині не визнані! Та це й не дивно: цілий час у Верховній Раді не було більшості національно свідомих депутатів з українською душею. Одинока надія на те, що український народ з українською душею подолає на виборах кандидата Януковича і новообраний Президент ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО розпустить цю ВР і проголосить вибори до нового парламенту.

Пишучи ці останні рядки, автор дуже несподівано почув знову добру вістку – Указ Президента України про вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті. Довго не довелося чекати на продовження виправлення історичної несправедливості щодо визнання ОУН-УПА і маємо надію, що новий Президент і новий парламент повністю визнають національно-визвольну боротьбу за Українську Самостійну Соборну Державу.

На закінчення, керуючись Заявою Проводу ОУН (бандерівців), який в підсумку «закликає усіх активізувати роботу щодо недопущення до влади антиукраїнською клану Януковича», а також рішенням Національної ради України та Зверненням Дмитра Павичка від 21.01.2010 р., Всеукраїнське Братство ОУН-УПА звертається до всіх свідомих патріотів України віддати свої голоси за кандидата в Президенти ЮЛІЮ ТИМОШЕНКО і тим самим подолати промосковською Януковича.

Слава Україні!                                                                Героям Слава!

Голова ВБ ОУН-УПА                                                Михайло Зеленчук

29 січня 2010 року