До членів ДВК від кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко вже застосовують погрози

До членів дільничних виборчих комісій від кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко невідомі особи застосовують погрози.

Такі факти зафіксовано 05 лютого 2010 року в усіх районах Тернопільської області. До членів ДВК телефонують невідомі особи та погрожують фізичною розправою. Членів ДВК від кандидата в Президенти України Тимошенко переконують не іти на виборчі дільниці в день голосування.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає такі дії спробою залякати членів дільничних виборчих комісій для того, щоб сфальсифікувати результати виборів.

Нагадаємо, що завдяки спільному голосуванню Партії Регіонів і депутатів із фракції НУ-НС, що підтримують діючого Президента у Верховній Раді України внесено зміни до Закону України «Про вибори Президента України» згідно яких в день голосування на виборчій дільниці не обов’язкова присутність усіх членів ДВК. В свою чергу Віктор Ющенко підписав недемократичні зміни до закону про вибори, проти яких він особисто боровся в 2004 році.

Звернення з приводу тиску на членів дільничних виборчих комісій направлено в управління Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України та Прокуратуру Тернопільської області.