Заява

Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

05 лютого 2010 року співробітниками Управління МВС України в Тернопільській області зафіксовано факт розповсюдження агітаційних матеріалів, виготовлених із порушенням вимог Закону України «Про вибори Президента України» із службового автомобіля першого заступника голови Тернопільської обласної ради, голови обласної організації «Єдиний Центр» Тарашевського.

Як стверджують молодики, що розповсюджували газети та брошури із брехливою інформацією про кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко, в службовому автомобілі першого заступника голови Тернопільської обласної ради Тарашевського на бульварі Тараса Шевченка в місті Тернополі близько 13:00 години вони отримали матеріали та кошти в сумі 250 гривень кожен як оплату за виконану роботу.

Напередодні другого туру президентських виборів стає зрозуміло, що діючий Президент України Ющенко та його команда зроблять все для того, щоб майбутнім керманичами нашої держави стали бандити на чолі із Януковичем.

Порушуючи закон та елементарні людські цінності Тарашевський, який іменує себе людиною Ющенка, підтримує тих, проти кого повстав український народ в 2004 році.

Події, які відбуваються в останні дні говорять про те, що Ющенко і Янукович об’єднались, щоб поділити Україну. Про це свідчать спільні голосування народних депутатів України, що підтримують чинного Президента, в тому числі і його рідного брата Петра Ющенка за відставку Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та за внесення змін до Закону України «Про вибори Президента України», які відкривають шляхи до фальсифікації результатів волевиявлення громадян та фактичного обрання Президента України в одному кабінеті.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає дії команди діючого Президента України Ющенка зрадою українського народу, першим кроком до знищення нашої культури та традицій, спробою приєднати Україну до Росії та зробити українців рабами для олігархічних структур.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» закликає жителів Тернопільської області не піддаватись на провокації, прийти 07 лютого 2010 року на виборчі дільниці та віддати свій голос за Юлію Тимошенко.

Не допустимо банду до влади!