Шановні жителі Тернопільської області!

Щиро дякуємо Вам за підтримку Юлії Тимошенко на виборах Президента України. Саме завдяки Вашій свідомій громадській позиції Юлія Тимошенко стала беззаперечним лідером президентських виборів у нашій області.

Окрема подяка жителям Тернопільської області за те, що попри заклики окремих політиків не йти на вибори, Тернопільська область стала лідером в Україні по відсотку виборців, які прийшли на свої виборчі дільниці і виконали громадський обов’язок – проголосували.

Стверджуємо, що заклики чинного Президента, його оточення на місцях, а також окремих псевдо-демокрачних та націоналістичних політичних сил не підтримувати жодного з кандидатів, голосувати проти обох, не йти на вибори «допомогли» саме Януковичу на цих виборчих перегонах.

Попри підкуп, залякування та погрози, які чинилися відносно представників від кандидата у Президенти Юлії Тимошенко на виборчих дільницях, ми вистояли і захистили букву Закону та чесне волевиявлення громадян.

Тернопільська область ввійшла до списку лідерів по підтримці істино демократичного, проукраїнського кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко.

Попри це, в Криму, Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Одеській областях України прихильники Януковича таки застосували свої протизаконні і масові фальсифікації. На окремих дільницях, на сході України були зафіксовані голосування на десятках дільниць за одним паспортом, зумисне і масово псували бюлетені з підтримкою за Юлію Тимошенко, влаштовували «каруселі» на виборчих дільницях, порушували рішення суду про голосування на дому за наявності медичної довідки, підкидали додаткові бюлетені за свого лідера Януковича.

В результаті таких незаконних дій було сфальсифіковано понад 1 500 млн. голосів виборців України.

У зв’язку з цим наша політична сила не визнає результату президентських виборів на окремих дільницях східної України, де виявлені та зафіксовані такі численні порушення чинного законодавства, які вплинули на загальний результат другого туру виборів Президента України.

Результати голосування на дільницях, де виявлені масові фальсифікації, ми будемо оскаржувати у вищих судових інстанціях.

Боротьба за Україну, за незалежність, мову та демократію у нашій державі не завершена. Лише відстоявши букву Закону, відстоявши кожен чесний голос українців, ми визнаємо, результати виборів Президента України.

З повагою народний депутат України, керівник Тернопільського обласного виборчого штабу кандидата на Пост Президента України Юлії Тимошенко, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний