Народний депутат України Василь Деревляний вручив цінні книги Тернопільській обласній бібліотеці для молоді

Тернопільській обласній бібліотеці для молоді голова Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Василь Деревляний передав трьохтомник книг автора В.Сергійчука про Провідника Української Нації Степана Бандеру (видана за підтримки Тернопільської, Львівської та Івано-Франківських обласних організації партії ВО «Батьківщина»), книгу В.Сергійчука про Симона Петлюру (книга побачила світ за підтримки Прем’єр-містра України Юлії Тимошенко), книгу «Волинянин» (автор народний депутат України від БЮТ Ярослав Федорчук), ювілейний альбом до 135 річчя від Дня Народження Соломії Крушельницької «Квіти шани і любові» (виданий за сприяння Юлії Тимошенко), а також аудіо диски «Живі голоcи класиків української літератури»: В. Стус, П. Тичина, О. Гончар, М. Рильський та інші (диск виданий за сприяння народний депутатів від БЮТ Василя Деревляного та Миколи Томенка).

«Жодна політична сила нам ніколи не допомагала у комплектуванні книг, — зазначила завідуюча відділом комплектування обласної бібліотеки для молоді Світлана Лерніченко. — А зокрема цей подарунок насправді дуже цінний, і я переконана, ці книги та аудіо диски користуватимуться популярністю у наших відвідувачів – читачів».