Шахували й шашкували завдяки «Батьківщині молодій»

28 лютого в Застав’ї Тернопільського району відбувся турнір зі спортивних шахів та шашок. Організатором заходу виступила Тернопільська районна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода».

Учасники турніру різних вікових категорій (від 5 до 70 років) із запалом мірялися силою розуму у виборі стратегії і тактики.

Як повідомив організатор – голова районної «Батьківщини молодої» Ігор Дмитерко, жителям села і їхнім гостям дуже сподобався турнір. Адже боротьба була безкомпромісною та захоплюючою.

Усі переможці змагання отримали пам’ятні дипломи і призи від обласної молодіжної організації «Батьківщина молода».

Слід відмітити, що громадські організації зазвичай у своїй діяльності орієнтуються на міста і районні центри, де й проводять різноманітні заходи та акції. «Батьківщина молода» від початків взяла курс також на села, – адже й сільські жителі заслуговують на увагу, – саме тому це чи не єдина громадська організація краю, яка на ділі пам’ятає про всіх і кожного.