Усіх псевдодемократів області Джоджик може порівнювати лише із своєю політичною силою

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» вважає безглуздим прирівнювання народним депутатом Джоджиком ВО «Свобода» до Блоку Юлії Тимошенко (газета «Вільне життя» від 24 березня 2010 року № 22).

Своїми висловами Джоджик фактично звинувачує Блок Юлії Тимошенко, основу якого складає партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» в бездіяльності по відношенню до покращення соціально-економічного стану Тернопільської області.

Мабуть Джоджик не слідкував за діяльністю обласної ради під керівництвом бютівців, не аналізував прийняті нею рішення і вважає, що якщо його фракція УНП практично не брала участі у сесійних засіданнях, то і вся обласна рада нічого не робила.

Якби нардеп Джоджик не відстоював у Верховній Раді України виключно привілеї уенпістським пивоварам, то мав би хоча б почути про допомогу Тернопіллю з боку Кабінету Міністрів України, очолюваного Юлією Тимошенко. А ще міг би взяти приклад із депутатів від БЮТ, що закріплені за нашою областю та всіма можливими способами лобіюють фінансування будівництва та ремонту об’єктів соціальної сфери, вирішують у владних кабінетах інші важливі для краю питання.

Найбільш вдале порівняння Джоджик міг зробити із своєю політичною силою — Українською народною партією, яка на останніх президентських виборах напрацювала аж на 0,45 % голосів виборців для свого лідера Костенка по області і отримала меншу підтримку навіть за комуніста Симоненка.

Усіх розсудить громада на найближчих виборах.