Electro dance від «Батьківщини молодої»

27 березня вперше в Тернополі (в приміщенні НК «Ріверпул», вул. Чумацька, 14) відбувались Всеукраїнські змагання з Electro dance (спортивні танці).
Організатор: громадська організація «Клуб спортивного танцю «Альянс».
Спонсором та партнером дійства виступив Ігор Яворський – депутат Тернопільської міської ради, лідер обласної молодіжної організації «Батьківщина молода».

У заході брали участь представники різних областей України, спортивною майстерністю хизувались учасники віком від 6 до 17 років.

– Мене, як представника місцевого самоврядування та лідера молодіжної організації, дійсно болить серце за майбутнє української молоді, – зазначив Ігор Яворський. – Тому я і наша молодіжна організація завжди будемо підтримувати молодіжний спорт, різного роду культурно-масові заходи, де молодь може проявити себе та реалізувати.

На виборах до міської ради я, як кандидат у депутати, був автором передвиборчої програми Блоку Юлії Тимошенко «Як забрати молодь з вулиць». Виходячи з контекстуального розгляду згаданої програми, можу з упевненістю сказати: виділяючи кошти на соціальні цілі, місцева влада не здатна подолати дитячу наркоманію, алкоголізм, тютюнопаління та злочинність. Тому що увагу передовсім треба зосереджувати на причинах цих соціально негативних явищ, а не тільки боротися з їх наслідками. А причини очевидні: в секуляризованому матеріалістично-прагматичному суспільстві, в якому живемо, немає місця для любові та ласки, так необхідних підростаючому поколінню. В результаті останнє «кидається в крайнощі». Контролюючими критеріями цих крайностей виступають вулиця, телебачення, Інтернет. Вихід з такої ситуації один: нашій молоді треба дати альтернативу вулиці й техніці. Дітей потрібно зайняти чимось суспільно корисним. Саме тому наша організація допомагає проводити різноманітні спортивні заходи, – резюмував депутат міської ради, лідер молодіжної громадської організації.

Наприкінці змагань Ігор Яворський вручив переможцям-чемпіонам кубки від «Батьківщини молодої».

P.S. Змагання відбувалися за такими категоріями:

– хлопці (1×1): перемогу здобули: 1-е місце – Любомир Крупей, 2-е місце – Володимир Сусла, 3-є місце – Назар Тимощук.

– дівчата (1×1): перемогу здобули: 1-е місце – Ліза Олександрович, 2-е місце – Христина Тюрина, 3-є місце – Діана Кудакаєва.

– профі (1×1): перемогу здобули: 1-е місце Олександр Васильєв, 2-е місце – Володимир Єгоров, 3-є місце Владислав Столяренко.

– двійки (2×2): перемогу здобули: 1-е місце – С.Альтман та С.Ковтун, 2-е місце – Я.Мельник та Ю.Корнійчук.