За сприяння Ігоря Яворського діти отримали «Шкіряну рукавичку»

30 березня на сесії Тернопільської міської ради депутат міськради з фракції «Батьківщина» – Блок Юлії Тимошенко», лідер молодіжної організації «Батьківщина молода» Ігор Яворський виступив автором проекту рішення ради щодо надання в безоплатне користування майна комунальної власності по вул. Транспортній, 10. В даному приміщені знаходиться спортивний клуб «Шкіряна рукавичка», в якому безкоштовно займаються спортом діти та юнаки.

В теперішній час економічної кризи підприємці, які опікуються клубом, не могли платити високу орендну плату за дане приміщення, тому постала загроза закриття спортивного клубу. Майже 40 батьків, діти яких займаються в спортивному клубі «Шкіряна рукавичка», звернулись з проханням до Ігоря Яворського посприяти в наданні цього приміщення комунальної власності в безоплатне користування для цільового використання.

– Нас завжди турбує негативний вплив вулиці на наших дітей, ми задаємо собі постійне питання, як правильно виховати дитину здоровою та щасливою, як забрати нашу молодь з вулиць. А методи доволі прості, потрібна тільки воля та бажання. Дайте альтернативу вулиці – спортивні клуби та секції, цікаві тематичні культурно-масові заходи тощо, дайте молоді той простір, в якому вона зможе реалізувати себе і вона забуде про вулицю, – зазначив автор проекту рішення.

Ініціатива Ігоря Яворського була підтримана депутатами міськради і відповідно наша молодь має можливість й надалі займатись спортом, а спортивний клуб «Шкіряна рукавичка» виховає ще не одного чемпіона.