Потребуючим у Кременці вручали великодні кошики

3 квітня, у переддень свята Воскресіння Господнього, Кременецька районна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода» спільно з підприємцями Почаєва провела доброчинну акцію «Великодній кошик».

У рамках акції людям похилого віку, якими опікується Почаївська благодійна організація «Милосердя», було вручено святкові пасхальні набори, що складались із пасок та продуктів харчування.

– Великдень – це свято добра, надії і любові, в яке прийнято проявляти милосердя, дарувати дарунки. У наших силах розділити велику радість пасхальних днів з тими, хто перебуває у складній життєвій ситуації. Дана акція спрямована на допомогу найменш захищеним верствам населення – ветеранам, пенсіонерам та інвалідам, котрі не можуть пересуватися самостійно та потребують як матеріальної, так і моральної підтримки. Тому ми ставимо собі за мету створення теплої, святкової атмосфери у цей передсвятковий день для людей, які є одинокими і відчувають брак спілкування, – зазначив організатор акції, голова Кременецької районної МГО «Батьківщина молода», секретар Почаївської міської ради Володимир Руднік.