Нові столи та посуд отримали одинокі мешканці геріатричного відділення від представників БЮТу Збаразького району

В селі Заруддя Збаразького району розміщене геріатричне відділення територіального центру соціального обслуговування, в якому проживають біля 30 одиноких жителів району похилого віку. Як правило, фінансування закладу недостатнє і його мешканці постійно відчувають потребу в тих чи інших побутових речах.

Під час відвідин відділення, члени районної організації партії ВО «Батьківщина» вислухали проблеми і, по мірі можливостей, надали допомогу цим знедоленим людям.

Спочатку було закуплено і передано мешканцям відділення 30 комплектів посуду, а  днями  кожна із шести кімнат відділення отримала, придбані \”бютівцями\”, новенькі столики. Посуду  і столи вручив член партії ВО «Батьківщина», депутат Збаразької районної ради, фракції БЮТ Юрій Галенда.

Адміністрація районного територіального центру та мешканці відділення були щиро вдячні допомозі, слова подяки благодійникам вони розмістили на сторінках районної комунальної газети «Народне слово».