Василя Деревляного обрано головою Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

У неділю, 30 травня відбулася дванадцята звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина».

З усіх районів області зібралися делегати, серед яких: керівники районних партійних організацій, керівники депутатських фракцій, депутати від партії ВО «Батьківщина», які представлені у всіх міських та районних радах Тернопільщини, а також активісти партії.

Зібрання традиційно розпочалося з урочистого виконання Державного Гімну України.

На фото: Президія дванадцятої звітно-виборчої конференції Тернопільської обласної організації ВО \”Батьківщина\”.

Партійна конференція розглянула питання про звіт голови і бюро, контрольно-ревізійної комісії обласної партійної організації, а також обрання голови, нового складу бюро, КРК ТОО ВО «Батьківщина» та делегатів на з’їзд партії.

«Сьогодні в області наша політична сила найпотужніша та найдієвіша. Кому ж окрім нас реально відстоювати інтереси жителів краю, національні, державні інтереси, боротися за справедливість у нашому суспільстві? Допоки я голова партійної організації я вимагатиму активної роботи по всіх поставлених завданнях кожного члена партії», — зазначив у своєму виступі народний депутата України, голова  ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Грамотами та подяками Василь Тимофійович відзначив районні організації, які найкраще спрацювали під час Президентських виборів в Україні. За активну участь у досягненні високих результатів у голосуванні за кандидата у Президенти України Ю.В. Тимошенко під час виборчої компанії 2010р. нагороджено 12 районних організацій, четверо керівників районних виборчих штабів: Апостол Михайло Володимирович (Монастирський район), Сличенюк Михайло Ярославович (Бучацький район), Наконечний Богдан Ярославович (Зборівський район), Баран Ірина Петрівна (Підгаєцький район).

На фото: Грамоту отримує керівник Зборівської РО ВО \”Батьківщина\” М.М. Пінь.

На фото: Грамоту отримує керівник Чортківської РО ВО \”Батьківщина\” В.М. Шепета.

На фото: Грамоту отримує керівник Бережанської РО ВО \”Батьківщина\” В.М. Калинюк.

На фото: Грамоту отримує керівник Монастириського районного виборчого штабу М.В. Апостол.

На фото: Грамоту отримує керівник Підгаєцького районного виборчого штабу  І.П. Баран.

На фото: Грамоту отримує керівник Бучацького районного виборчого штабу М.Я. Сличенюк.

Грамоти також отримати три кращі первинні організації кожного району Тернопільської області та міста Тернополя. Василь Тимофійович наголосив, що Тернопільська область зайняла друге місці в Україні по підтримці Юлії Тимошенко як кандидата у Президенти, окрім того місто Тернопіль серед усіх обласних центрів України дало найвищий відсоток за лідера БЮТ.

Очевидно, що така підтримка виборців є результатом щоденної клопіткої праці кожного представника партійної організації.

«Наша сила в єдності та цілеспрямованості! За цих два роки хтось спрацював краще, хтось гірше. Хто не працює, той і не помиляється, тому ми повинні зробити висновки з усіх своїх помилок і з новими силами прямувати вперед до нової перемоги», — наголосив Василь Тимофійович.

Голова ТОО ВО «Батьківщина» закликав всіх активістів та керівників районних партійних організації, депутатів вести роз’яснювальну роботу з місцевими громадами, пояснювати людям те, що сьогодні чинить і приховує від них діюча влада, чого не пишуть газети і не показують по телебаченню, але що реально веде до втрати незалежності держави та руйнації економіки України.

«Для порятунку нашого краю сьогодні немає нікого окрім нас. Сьогодні нам закидають, що БЮТ не націоналістична партія, але ж хто як не ми в області та на всеукраїнському рівні найбільше зробили для популяризації Славного Визволителя Українського Народу Степана Бандери, саме наша політична сила внесла на розгляд сесії та одностайно проголосувала за визнання голодомору – геноцидом українського народу», – наголосив Василь Деревляний.

Для очищення рядів партії по всій Україні розпочалася перереєстрація депутатів та членів партії ВО «Батьківщина – БЮТ».  Василь Тимофійович закликав усіх присутніх на конференції вибачатися перед виборцями краю за тих перебіжчиків, які продалися Партії регіонів та зрадили передусім інтересам України. Він закликав керівників районних організацій прискіпливо та дуже серйозно віднестися до висунення кандидатів на посади голови сільських міських ради, а також до формування списків депутатів.

Обговоривши звіт голови та бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», делегати визнали роботу організації за звітний період – доброю і обрали головою обласної партійної організації Василя Тимофійовича Деревляного. Також конференція обрала новий склад бюро обласної партійної організації: Деревляний Василь Тимофійович, Бойко Володимир Богданович, Лобода Валентина Федорівна,  Кухарський Теодозій Васильович, Шкільний Михайло Михайлович, Мерена Ігор Семенович, Михайлів Олег Михайлович, Кирик Сергій Кузьмич, Пінь Михайло Миколайович, Федишина Світлана Іванівна, Миколенко Михайло Архипович, Апостол Михайло Володимирович, Шепета Віктор Михайлович. Окрім цього, конференція своєю постановою засудила дії нової влади щодо системного порушення законодавства, прав громадян та здачі національних інтересів, запропонувала позбавити мандатів депутатів-зрадників та окреслила плани на майбутній період діяльності.