«Слуханка для української малечі» мандрує Тернопіллям

Чотири дитячих садочків міста Чортків та дитячі садки селища Заводське і села Біла отримали аудіо диски «Слуханка для української малечі».

Даний проект створений благодійним фондом «Справедлива країна», який очолює заступник Голови Верховної Ради України, член фракції БЮТ у ВР Микола Томенко.

Аудіо-диск створений для маленьких дітей, до нього увійшло 77 творів (20 казок (українські народні казки, казки народів світу та авторські казки, які виконують народні артисти України) та 57 музичних творів (дитячі пісеньки, веснянки, ігри, заклички, лічилки, колядки та колискові, у виконанні як іменитих артистів, так і творчих дитячих колективів). В основу створення диску лягла ідея зібрати різного роду твори для дітей, які можна було б використовувати як під час дитячих свят, так і в щоденному житті.

Аудіо-диски завідуючим дитячих садків вручили керівник Чортківської районної організації ВО «Батьківщина» Віктор Шепета та депутат Чортківської районної ради Любов Дмитраш.

«Слуханку для української малечі» невдовзі отримає кожен дошкільний навчальний заклад у Тернопільській області.