Зборівська «молодіжка» вкотре організувала свято для краян

Схоже, безоплатна дискотека від „Батьківщини молодої” на День молоді вже стає традицією, причому доброю. Якби цього року (вже втретє) вона не відбулась, то це щонайменше здивувало б.Але дивуватись довелось зовсім з іншого приводу – зусиллям, докладеним організаторами ( Зборівською районною молодіжною громадською організацією ВМГО „Батьківщина молода”, яку очолює Олександр Парацій, та Тернопільською обласною організацією – Яворський Ігор) і масовості тих, що прийшли розважатися. А що сама дискотека мала назву „Диско – 80”, то потанцювали під улюблені хіти 80-90-их років не лише 16-річні, а й ті, кому під 50.

А що? Молодість треба не лише переживати, а й згадувати і повертатися в неї через ось такі заходи. Чому заходи? А тому, що „Диско-80” мало й смислове навантаження: активісти Зборівської „Батьківщини молодої” роздавали студентам листівки „Скажи „НІ!” корупції у ВНЗах!”. У ній пропонується кожному, від кого у виші вимагають хабар або переслідують за прояви громадянської позиції, шукати захисту й поради у „Батьківщині молодій” за тел.0-800-50-40-40.

Відпочинок вдався – до наступної дискотеки від „Батьківщини молодої”!