Олександр Турчинов: Країну зробили заручницею масштабної афери по викачуванню грошей у її громадян

Країну зробили заручницею масштабної афери по викачуванню грошей у її громадян.
Таку думку висловив Перший заступник Голови партії «ВО «Батьківщина» Олександр Турчинов «Після оприлюднення рішення Стокгольмського арбітражу, яке ретельно приховували, стало зрозуміло, що країну зробили заручницею масштабної афери по викачуванню грошей у її громадян. Чинні керівники держави, вирішивши запхати до своїх бездонних кишень понад 5 мільярдів бюджетних грошей, з усіх сил намагаються знищити чесних людей, які заважали їм нажити мільярди за рахунок держави», – сказав він.

За словами Турчинова, замість того, щоб зупинитися та розслідувати «цю макрокорупційну оборудку передачі від держави до кишенькового «РосУкрЕнерго» мільярдних ресурсів», за ґрати кидають тих, хто захищав країну.

На думку Олександра Турчинова, Макаренка не привезли до апеляційного суду, тому що знали рішення суду наперед.

«По суті, суд став співучасником злочину Януковича, Бойка, Фірташа та силових структур, які прикривали своїх хазяїв», – зазначає він.

www.byut.com.ua