Українські гульки «Батьківщини молодої» відбулися у Кременці

17 липня Кременецька районна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода» організувала для молоді Кременецького району українську дискотеку.

Танці в українському строю, під виключно українську музику відбулися суботнього вечора в клубі „Аква\”. Усі, хто прийшов на забаву у вишиванці, не платили за вхід.

Давно міста Кременець та Почаїв не бачили такого скупчення людей у барвистих національних костюмах.

Кульмінацією вечора стали веселі конкурси . Переможці отримали подяки та подарунки від голови Кременецької районної МГО «Батьківщина молода»- секретаря Почаївської міської ради Володимира Рудніка.

«Українські гульки «Батьківщини молодої» – це хороша традиція, а водночас і брендова клубна вечірка, – розповів організатор молодіжного свята Володимир Руднік. – В наших інтересах – виховати справді українську молодь, яка любитиме і шануватиме традиції власного народу. Для цього ми дещо осучаснили музику, встановили дрес-код – вишивану сорочку. Як виявилося – любителі потанцювати зовсім не проти вдягнути щось автентично українське. У „Акві\” направду не було де яблуку впасти. Українська молодь повинна знати, що у нас є прекрасна сучасна музика. Є виконавці, як естрадні, так і альтернативні. Є хороші електронні проекти. Оскільки цього ще поки дуже мало в ефірі радійних станцій та телебачення, «Батьківщина молода » намагається поширювати українську музику за допомогою концертів українських виконавців та дискотек в українському стилі».