ВО «Батьківщина» Козови пліч о пліч з територіальною громадою

На минулому тижні в селищі Козова, у приміщенні будинку культури відбулися громадські слухання щодо будівництва елеватора на території Козівського цукрового заводу.

В громадському слуханні взяли активну участь представники партії ВО «Батьківщина», а саме: Федик Ірина Миколаївна – голова фракції Блоку Юлії Тимошенко у Козівській районній раді, Табаркевич Ірина Михайлівна керівник громадської приймальні і Репела Петро Йосипович голова Козівської районної партійної організації ВО «Батьківщина».

Питання будівництва в Козові ще одного елеватора дуже не просте. Минулого року, з ініціативи депутатів районної ради партії ВО «Батьківщина» було створено комісію, яка вивчала стан екологічної безпеки уже діючого елеватора власника пана Чайківського. З огляду на те, що діючий елеватор є джерелом екологічної небезпеки для жителів прилеглих вулиць, громадськість Козівщини висловлює стурбованість, адже робота ще одного елеватора може перетворити селище на потенційно небезпечне місце для життя людей.

Головний інженер будівництва Володимир Драбчук зазначив, що елеватор пана Чайківського технічно не витримує жодних відповідних вимог, мало того він є екологічно небезпечним для жителів селища.

Такі пронози експерта викликали обурення людей.

А в ході дискусії узагалі виявилося, що будівництво елеватора розпочато без офіційних дозволів на це.

В результаті, була створена погоджувальна комісія, до якої увійшли двоє представників партії ВО «Батьківщина». Члени комісії зобов’язалися детально розібратися у всіх проблемних питаннях та прийняти одностайне рішення на користь козівчан.