ВО «Свобода» вішає довгу «лапшу» на вуха тернополян, щоб підняти свій мізерний рейтинг

Не інакше як обманом та популізмом можна назвати останні заяви активістів місцевої партії ВО «Свобода».

З сторінок друкованих та електронних ЗМІ лунають «хвалебні оди» про те як «великі націоналісти» свободівці відстояли інтереси громади та дали дозвіл тернополянам на встановлення індивідуального опалення. Насправді ж брудний обман та присвоєння чужих лавр дуже притаманне цій політичній силі, а за останні два роки увійшли в щоденну звичку привладної в нашій області партії ВО «Свобода».

Знявши «лапшу» з вух Тернополя, варто пояснити людям, що відношення до проекту рішення про надання дозволу на встановлення індивідуального опалення  в квартирах, брехлива партія ВО «Свобода» узагалі не має. Дане рішення було ініційоване, підготоване та винесене на розгляд сесії міської ради головою  постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, благоустрою та надзвичайних ситуацій Юрієм Вереском, який є депутатом від партії ВО «Батьківщина». Щоб приплести своє ім’я до проекту, «великий» популіст від партії ВО«Свобода» Ігор Дулеба вніс поправку під час розгляду даного питання до назви даного документу, хоча і дурню очевидно, що така поправка жодним чином не змінила суті питання.

Краще б чесно, без притаманного їм популізму, депутати партії ВО «Свобода», представлені у міській раді та керуючі Тернопільською обласною радою, показали результат своєї «старанної» праці у відсотках підтримки жителів нашої області, адже звіту про роботу їхньої команди на благо краю за рік жителі Тернопільщини так і не почули.