Щиро вітаю Вас, шановні земляки, із визначними святами — Днем Незалежності та Днем Державного Прапора України!

Ці дні, є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначаються як найголовніші свята нашої країни.

За всі ці роки було в нашій історії багато успіхів, багато доброго, щасливого і радісного. Але були і прикрощі та невдачі, розчарування та втрати. Так уже ведеться в світі, що процес державотворення не може бути легким та безхмарним.

Сьогодні вкотре, ми всі як один повинні боротися за свою державу, збереження її культури, духовності, мови та територіальної цілісності. І не може бути сумніву в тому, що чим відповідальніше та більш свідомо ми стоятимемо на захисті Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого села, селища, міста, району, області та своєї України, тим швидше ми матимемо ту державу, за яку боролися наші попередники.

Святкуючи разом з Вами День Незалежності, від душі бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри та прагнення щасливого майбутнього для рідної України!

Народний депутат України,

Голова Тернопільської обласної організації «ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний