У Почаєві грали у футбол

За сприяння та організації голови Кременецької районної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода», секретаря Почаївської міської ради Володимира Рудніка 24 серпня на міському стадіоні Почаєва відбувся молодіжний турнір з футболу на кубок «Батьківщини молодої».
Серед учасників турніру – три команди з Почаєва та з с.Дунаїв.

Переможцем стала почаєвська футбольна команда «ЮПА», обігравши в фіналі хлопців з Дунаєва з рахунком 3:0.

Володимир Руднік, який нагороджував переможців футбольною іменною формою та професійними м’ячами, висловив переконання, що такі заходи дуже необхідні молоді, котра сьогодні кинута суспільством напризволяще.

\"\"

«Організація цього турніру – це системна робота Кременецької районної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода». Ми прекрасно усвідомлюємо, що спортивно-мистецькі заходи – це альтернатива гральним автоматам, барам, комп’ютерній залежності. Тож такі турніри плануємо проводити і з легкої атлетики, армреслінгу, настільного тенісу, – зазначив пан Руднік. – Пропонуємо кожному долучитись до цієї справи. Адже головне для нас – забрати дітей із вулиць і навчити їх здоровому способу життя. Бо саме ці діти в недалекому майбутньому будуватимуть нашу країну».

\"\"