Через політичний тиск бандитської партії влади «Батьківщина» Тернополя не висуватиме кандидата в мери

Про це на прес-конференції, 27 вересня заявив народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василя Деревляний.

— Ми планували висунути від нашої політичної сили кандидатом на посаду міського голови Тернополя серйозну людину, господарника, успішного підприємця, який чесно та законно сплачує податки від своєї підприємницької діяльності, якого знають та поважають тернополяни, який може наше місто зробити чистим та процвітаючим. Ця людина має неабиякий авторитет у Тернополі та області, — зазначив Василь Тимофійович. — Але цій людині як і багатьом іншим нашим серйозним кандидатам заборонили йти на вибори до органів місцевих рад від нашої партії. Нині діючий режим працює виключно проти нашої політичної сили і наших кандидатів. І залякують людей, що якщо ти балотуватимешся від «Батьківщини», то через 24 години у тебе не буде ні бізнесу, ні господарки, залишимо тебе голим і босим. У таких умовах ми не хочемо нікого підставляти, навіть підприємців вивели у тінь, не світимо їх у списках.

Партія «Батьківщина», за словами Василя Деревляного, не налаштовуватиме людей голосувати проти всіх кандидатів у мери Тернополя, а закличе підтримати гідного українця.

— У середині жовтня ми оприлюднимо заяву, кого ми підтримуємо, і закличемо жителів міста голосувати за цю людину. Якщо буде невелика різниця між декількома кандидатами – оберемо з-поміж цих кандидатів найменше зло, — заявив голова ТОО ВО «Батьківщина». — Разом з тим, ми в жодному разі не підтримаємо кандидата на посаду міського голови від партії влади, а також тих кандидатів, які ведуть переговори з партією влади, а також кандидати, причетні до дерибану землі та комунальної власності міста.