Дорогі вчителі, викладачі, вихователі!

Від всього серця хочу всіх вас привітати з вашим професійним святом.

Точно знаю, що День вчителя — це велике свято. Це свято мудрості, любові, турботи. Це свято скромних, але достойних та шанованих

у суспільстві людей. Без перебільшення можу сказати, що вчитель — найдивовижніша і найсвятіша професія.

В житті кожної людини є цінності, символи, речі, які ніколи не будуть позбавлені значення та не забудуться. Це — Батьківщина, рідна земля, материнська любов, турбота першої вчительки.

Для кожного з нас вчитель був, є і залишається найближчою та найдорожчою людиною. Важко забути тих, хто впевнено вів кожного з нас до чудового світу знань. Яскраві малюнки з дитинства — перші палички в зошитах у косу лінійку, перші літери, слова, написані самостійно під дбайливим поглядом вчителя — це те, що в нашій пам’яті залишиться назавжди.

З часом розумієш, що найдорожчими людьми для нас є батьки та вчителі, які вчили нас впевнено долати труднощі, витирали сльози від маленьких невдач, що в дитинстві вважалися трагедією, і раділи за наші успіхи та перемоги.

Всі ми вдячні своїм вчителям за невтомну працю. Визнаю, що кожен з нас в неоплатному боргу перед вами. І повернути цей борг вчителю, на жаль, неможливо, як і неможливо повернути борг матері за недоспані ночі та її велику любов.

Зі святом вас, дорогі мої!

Дякую вам за вашу працю, доброту, толерантність, а ще за велике серце та тепло, які ви даруєте своїм учням!

З повагою,

Юлія Тимошенко