Шановні краяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Покрови Пресвятої Богородиці та створення Української повстанської армії.

Світле та радісне свято Покрови Пресвятої Богородиці духовно об’єднує наш народ вже багато століть. Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Божа Мати боронила Україну, наше військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці ми відзначаємо ще одне величне національне свято – День створення Української повстанської армії. УПА – зроджена на крові синів та сльозах матерів задля захисту рідної землі, власної домівки та своїх дітей. Славні воїни УПА жертовно творили нашу сучасність, зі зброєю в руках, великим почуттям патріотизму, безстрашно йшли у бій, переможною ходою, крок за кроком розбудовували незалежну Українську державу.

Саме сьогодні, в час, коли вкотре перед Україною стоїть загроза втрати незалежності, територіальної цілісності, мови та демократії, ми всі повинні в молитві схилити наші голови перед Матір’ю Божою та попросити її милосердя і ласки як у Покровительки всього нашого віруючого та багатостраждального українського народу!

У цей день та на багато довгих років я щиро бажаю Вам козацького здоров’я та завзяття, сили духу й волі, невичерпної енергії для досягнення високих цілей у житті на благо рідної Батьківщини!

Слава Україні!

З повагою народний депутат України,

голова ТОО ВО «Батьківщина»

Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ.