Юлія Тимошенко звернулась до Тернопільської міської виборчої комісії з вимогою про скасування реєстрації зрадників

Лист Юлії Тимошенко

21 жовтня 2010 року Голова партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко направила листа Тернопільській міській виборчій комісії з вимогою у відповідності до Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» скасувати рішення Тернопільської міської виборчої комісії щодо реєстрації виборчого списку кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі та одномандатних мажоритарних виборчих округах з виборів депутатів Тернопільської міської ради Тернопільської області 31 жовтня 2010 року, підписані Кириком С.К.

Вимога аргументована тим, що Кирик С.К., відповідно до рішення бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» від 26 вересня 2010 року (протокол №6) не є членом партії ВО «Батьківщина та головою Тернопільської міської організації цієї партії, а тому не мав права скликати та проводити партійну конференцію, а також, підписувати документи від імені партійної організації.

\"\"