Партія регіонів продовжує використовувати вже перевірені методи підкупу та фальсифікації

Сьогодні, 30 жовтня, напередодні виборів до місцевих органів влади, представникам партії «Батьківщина» в Гусятинському районі Тернопільської області жителі району принесли дуже цікаві запрошення на вибори, які потрапили до них цілком випадково.

Цікаво те, що в наступному абзаці після стандартного тексту з запрошенням громадянина на вибори, зазначається назва партії, а саме Партія регіонів, навпроти якої стоїть значок, так званий символ, який виборець повинен поставити у бюлетені.

Не виключено, що такі спец-запрошення отримали всі жителі області, які вирішили продати свій голос на користь антиукраїнської партії влади. Адже не секрет, що такі символи, під час підрахунку голосів, для представників Партії регіонів на дільницях будуть підтвердженням, хто з виборців продав свій голос і на цьому «збагатився».

До вашої уваги пропонуємо копії спец-запрошень:

\"\"

Ми вкотре звертаємося до жителів нашої області та всіх українців: не піддаватися на підкуп, не брати участі у фальсифікації виборів та провокаціях. Особливо варто звернутися до людей, які продали свій голос на Президентських виборах і запитати, наскільки вони розбагатіли, завдяки такому зрадницькому вчинку…?

Шановні виборці, не продавайте того, що не купується ні за які гроші!

Прес-служба ТОО \”ВО \”Батьківщина\”