Володимир Бойко: Голова Чортківської райдержадміністрації Ярослав Стець посів почесне останнє місце на виборах депутатів районної ради

На місцевих виборах, що відбулись 31 жовтня, голова Чортківської районної державної адміністрації Ярослав Стець, який балотувався у селі Капустинці в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №13 від Партії Регіонів, отримав найменшу довіру виборців.

Про це повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко, який був присутній при підрахунку голосів на виборчій дільниці в селі Капустинці Чортківського району.

— Підрахунок голосів пройшов прозоро та законно в присутності кандидатів в депутати, на посаду сільського голови, довірених осіб, спостерігачів, представників засобів масової інформації, — заявив Володимир Бойко. — Хоч, на мою думку, у голови ДВК були інші плани, бо після завершення голосування вона наполягала, щоб в приміщення, де відбувався підрахунок голосів, залишились лише члени дільничної виборчої комісії.

Таким чином, у протоколі про підрахунок голосів вдалося відобразити дійсне волевиявлення виборців села Капустинці.

Територіальна громада отримала нового сільського голову, висловила підтримку політичним партіям, обрала депутатів сільради та свого представника у Чортківській районній раді.

Жителі села проявили своє ставлення і до голови Чортківської районної державної адміністрації Ярослава Стеця, який балотувався в Капустинцях по одномандатному мажоритарному виборчому окрузі до Чортківської районної ради. За нього віддали свої голоси аж 26 виборців, що стало найгіршим результатом серед п’яти висунутих кандидатів.