Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко єднає інтелектуальні, патріотичні, дієві сили суспільства в масштабний проект \”Україна ІІІ тисячоліття\”

Юлія Тимошенко презентувала інтелектуальний проект \”Україна ІІІ тисячоліття\”. До участі в ньому запрошуються фахівці різних сфер, які готові розробляти цілісний проект державотворення. Той, хто розроблятиме майбутній проект України сьогодні – буде втілювати його завтра. Тобто, найбільш активним учасникам Юлія Тимошенко гарантувала прохідні місця в списку до парламенту на наступних виборах.

\”Єдиною продуктивною ідеєю може бути об\’єднання навколо правильно концепту розвитку нашого життя і навколо правильно розробленого пакету законодавства. І наша мета на наступних парламентських виборах – завдяки такому єднанню, розумінню та спільній ідеї привести до парламенту тих людей, які в тому числі розробляли цей проект, які приймали безпосередню участь на кожному кроці створення пакету законопроектів, привести в парламент достатню кількість таких людей, щоб можна було цей пакет законопроектів підтримати, не міняючи в ньому жодної літери, жодної коми – саме так, як його затвердило громадянське суспільство і інтелектуальні кола нашої держави? – зазначила Юлія Тимошенко, під час презентації сайту. – Ми робимо те, що ми вважаємо сьогодні єдиним правильним і ефективним рухом вперед. Ми бачимо це як вихід із тупикового положення. А далі вже буде рішення за українським народом, і якщо український народ знову захоче побачити рекламні ролики й прекрасні плакати, – це вибір народу, але наше з вами завдання – дати альтернативу всьому тому, що політикою сьогодні не називається. І сьогодні ми з вами починаємо спробу дати країні, народу альтернативу\”.

Детальніше про проект \”Україна ІІІ тисячоліття\” сьогодні, 10 листопада розповість Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу TV-4 о 18 годині.

P.S. Адреса сайту:  proektua.org