Партія влади купує депутатів на Тернопіллі

Не мало не багато, а 1 – 1,5 тисяч $, представники Партії регіонів в районних та міських радах Тернопілля пропонують за депутатський голос на користь голови районної ради та секретаря міської рад від ПР.

Як стало відомо з неофіційних джерел, окремим депутатам Кременецької районної ради від партій «Фронт змін», ВО «Свобода», НУ, ЄЦ та литвинівцям пообіцяли саме по 8 -12 тисяч гривень за підтримку голови райради від антиукраїнської Партії регіонів. До речі регіонал таки очолив Кременецьку районну раду, проти нього проголосували лише депутати від ВО «Батьківщина», але цих 14 голосів виявилось недостатньо.

Сподіваємося, що за перевіреним принципом «кинути лохів» регіонали таки не розрахувалися з продажними запроданцями.

Закликаємо депутатів демократичних політичних сил усіх рад нашого краю не забувати для чого вони обрані, не піддаватися на підкуп, а чесно та совісно працювати виключно на користь жителів Тернопілля та України.

Справедливість є і ми за неї будемо боротися до кінця!