До уваги жителів Збаразького району!

Клеймо «зрадник» регіонали присвоїли ще 8 депутатам з демократичного табору.

Перед сесійним засіданням, де мав обиратися голова Збаразької районної ради, керівники депутатських фракцій демократичних сил у райраді домовилися не йти на сесію. За словами керівника фракції ВО «Батьківщина» в Збаразькій районній раді Олексія Кондрацького, відсутність кворуму мала показати антиукраїнській партії влади, що демократичні сили проти того, щоб регіоналка очолила Збаразьку райраду.

Однак, всупереч попереднім домовленостям, в залі з’явились і взяли участь у голосуванні на користь регіонала частина депутатів від УНП – 5 чоловік на чолі з Володимиром Гульовським (за президентства Ющенка займав посаду голови Збаразької РДА) та «Фронту змін» – один депутата, а також по одному представнику «Свободи» і нашої політичної сили.

— Ми вже підготували документи для виключення з лав партії зрадника, який порушив партійну дисципліну і, всупереч позиції ВО «Батьківщина», пішов на сесію та взяв участь в голосуванні, — заявив Олексій Кондрацький. — Сьогодні ж нехай осуд громади району заставить всіх цих депутатів сповна поплатитися за свій підлий вчинок!

Ганьба зрадникам та запроданцям Збаразького району!