На Лановечинні партію «Батьківщина» представлятимуть заступник голови та секретар міської ради

Вітаємо однопартійців Віталія Іванунь та Олександра Носик.

\"\"Іванунь Віталія Петровича обрано заступником голови Лановецької міської ради.

Довідка: Народився 1968 році в смт. Ланівці Лановецького району Тернопільської області. Громадянин України. Освіта – вища, спеціальність – вчитель географії і біології.

Трудову діяльність розпочав в 1986 році вагарем Лановецького цукрового заводу. З 1994 по 1996 рік служив в органах внутрішніх справ України. З 2000 по 2002 рік працював в сільськогосподарських підприємствах с. Якимівці Лановецького району. В 2002 році працював в Лановецькому районному відділі Державної виконавчої служби. З 2005 по 2010 рік – завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Лановецької РДА. Депутат Лановецької районної ради п’ятого скликання.

З 2005 року член партії ВО «Батьківщина», член бюро районної організації.

\"\"Носик Олександра Вікторовича обрано секретарем Лановецької міської ради.

Довідка: Народився 6 серпня 1973 року в м. Ланівці Лановецького району Тернопільської області. Громадянин України. Дві вищих освіти, дві спеціальності – інженер механізації меліоративних робіт та магістр державної служби. Трудову діяльність розпочав після закінчення школи, працював робітником Лановецької ПМК – 154. З липня 1996 року по червень 1999 року працював інженером-фізиком Лановецької райСЕС. З червня 1999 року призначений головним спеціалістом відділу організаційної і кадрової роботи та з питань нагород секретаріату Лановецької райдержадміністрації. З грудня 1999 року по жовтень 2000 року працював на посаді головного спеціаліста відділу організаційної та кадрової роботи апарату Лановецької райдержадміністрації. З листопада 2001 року призначений головним спеціалістом відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації. З квітня 2002 року – начальник відділу контролю апарату райдержадміністрації по листопад 2005 року. З 2006 по 2010 рік працював заступником директора ТОВ «Підприємство з іноземними інвестиціями «Інтерпак»». 9 липня 2010 сесією Лановецької міської ради був затверджений на посаді секретаря виконкому Лановецької міської ради.

Одружений, батько трьох дітей.

Член партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» з 2000 року, член бюро районної організації.