«Батьківщина» проти ганебного Податкового кодексу Азарова-Януковича-Тігіпка

Лідер партії \”Батьківщина\” Юлія Тимошенко висловила свою підтримку представникам малого та середнього бізнесу, які біля Верховної Ради та біля обласних адміністрацій в регіонах України розпочали масштабну довгострокову акцію протесту проти ухвалення Податкового кодексу.

\”Головне, як показує досвід інших країн, не зупинятися. На що вони розраховують? Вони розраховують на те, що ви зібралися, постояли декілька годин і поїхали додому миритися з цими справами. Тільки якщо ви не змиритесь і тільки якщо ви пройдете цей шлях до кінця, з вами вони почнуть рахуватися\”, – сказала Юлія Тимошенко, 16 листопада під час виступу перед підприємцями.

За словами лідера ВО «Батьківщина», у разі ухвалення Податкового кодексу підприємці мають продовжити відстоювання своїх прав проведенням наступного страйку перед будівлею Адміністрації Президента, вимагаючи від керівника держави не підписувати цей Закон.

\"\"

\”Якщо, наприклад, вони натиснуть кнопку і приймуть Податковий кодекс, ми з вами зобов\’язані подовжити боротьбу, і далі після прийняття Податкового кодексу його мусить підписати президент держави. Тому наступне, що ми можемо зробити – це, власне кажучи, прийти так само до того палацу і сказати своє слово \”не підписувати\”, – додала лідер партії \”Батьківщина\”.

Юлія Тимошенко наголосила, що лише тиск з боку народу здатен зупинити ухвалення кодексу і набуття ним чинності. \”Я хочу вірити в те, що якщо десятки і десятки тисяч по всій країні скажуть своє слово, у нас є всі шанси зупинити прийняття цього документу\”, – переконана вона.

\"\"

Лідер партії \”Батьківщина\” подякувала підприємцям, які не побоялися публічно висловити свою незгоду з діями влади. \”Консолідуйте Україну, консолідуйте суспільство, доносіть до людей інформацію, до тих, які сьогодні, на жаль, приймають новини по телебаченню як абсолютну істину в останній інстанції\”, – заявила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко запевнила, що її політична сила докладе усіх зусиль для недопущення ухвалення Верховною Радою Податкового кодексу.

\"\"

\”Я хочу вам сказати від імені нашої політичної сили: ми сьогодні разом з вами у Верховній Раді намагаємося зупинити прийняття Податкового кодексу. Ми разом з вами стільки, скільки ви захочете мати поряд наше плече і нашу роботу в парламенті. Ми готові пройти разом з вами цей шлях\”, – сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час виступу перед підприємцями, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії \”Батьківщина\” вважає, що сьогодні малий та середній бізнес потребує підтримки з боку держави у вигляді механізму спрощеної системи оподаткування.

Вона нагадала, що фракція \”БЮТ-Батьківщина\” у парламенті готова підтримати відповідний законопроект, розроблений та внесений на розгляд Верховної Ради.

\”Нам потрібно один раз спільно з вами сказати, що такий документ, а він є у парламенті сьогодні, ми хочемо спрощену систему оподаткування і навколо нього єднатися. Всі, хто у Верховній Раді об\’єднається навколо цього документу, для вас і є ваша команда, є ті, на кого ви можете спиратися завтра, післязавтра і в майбутньому\”, – підкреслила Юлія Тимошенко.

\"\"

На традиційний уже мітинг протесту діям чинної антиукраїнської влади в державі зібралися більше тисячі тернополян у вівторок, 16 листопада. У промовах вони висміювали і критикували недолугу політику чинної влади та пообіцяли не здаватися до повної перемоги.

Своє обурення Податковим кодексом висловили і тернопільські таксисти. Комерційні служби таксі протягом дня не приймали замовлень, або повідомляли, що підтримують страйк підприємців проти податкового кодексу.

\"\"

Окрім обласного центру акцію проти Податкового кодексу Азарова-Януковича підтримали і райцентри Тернопільщини. За словами виступаючих, в день страйку у більшості міст нашого краю не працювали ринки і магазини.

Інтернетогляд