Для фальшування результату на користь регіоналів, в Шумській райраді голосували за те, щоб у бюлетенях можна було малювати різні позначки

Нововведенням в процедурі обрання голови та заступника голови районної ради за пропозицією представниці Партії Регіонів в Шумській райраді стала можливість голосувати в бюлетені будь-якою позначкою (інформує infoprostir.te.ua).

Дане питання було винесене на розгляд депутатів. При сумнівному підрахунку голосів виявилось, що за нього таки проголосували необхідні 34 із 66 депутатів, хоч на думку очевидців, було двічі враховано голоси обраних згодом голови та заступника голови районної (підрахунок голосів розпочинався та закінчувався на депутатах із президії).

В подальшому депутати швиденько сформували лічильну комісію, і головуючий на засіданні член тимчасової президії Віталій Грушко оголосив про необхідність переходу до голосування.

Під час підрахунку голосів голова лічильної комісії декілька разів висловлювала своє здивування різноманітними нетиповими позначкам в бюлетенях.

Виборча технологія партії влади – підкуп виборців та депутатів вкотре спрацювала, за регіонала Віталія Грушка відали свої голоси 39 депутатів Шумської районної ради.

Ганьба зрадникам та запроданцям!

P.S. Цікаво, що новобраний голова Шумської районної ради Віталій Грушко за попереднє скликання встиг змінити декілька політичних партій. Він почергово представляв Нашу Україну, Українську народну партію та Фронт змін. Вже під час останніх виборів пан Грушко став кандидатом в депутати від Партії Регіонів.