«Батьківщина» Тернопільщини з підприємцями!

22 листопада під час прес-конференції народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний заявив, що на всіх рівнях партія «Батьківщина» працює над тим, щоб злочинний Податковий кодекс Януковича-Азарова-Тігіпка не вступив в дію.

22 листопада – шоста річниця Майдану. Із самого ранку Майдан Незалежності в Києві заповнений протестувальниками (авт. їх понад 33 тисячі). Силовики створюють перешкоди та погрожують розігнати мітинги. Підприємці готові йти до кінця аж до усунення діючої влади.

«Сьогодні підприємці просять Юлію Тимошенко очолити боротьбу проти прийняття Податкового кодексу. Члени оргкомітету акцій протесту звернулися до Юлії Тимошенко із проханням забезпечити організаційну та політичну підтримку їхніх акцій. З подібними проханнями на адресу офісу «Батьківщини» надійшло тисячі листів від представників малого та середнього бізнесу. Також, протестувальники звернулися до діаспори, щоб в усіх країнах світу, українці пікетували проти злощасного зашморгу для підприємців малого та середнього бізнесу України», – зазначив Василь Деревляний.

\"\"

Народний депутат Василь Деревляний продемонстрував зразок злощасного кодексу, з яким запропонував підприємцям Тернополя демонстративно та публічно розправитися.

Учасником акції протесту став і сам Василь Деревляний.

«На запрошення підприємців міста Тернополя та селища Велика Березовиця сьогодні, разом з своїми заступниками В.Бойком, Т.Кухарським, І.Яворським ми взяли участь в мирній акції протесту проти Податкового кодексу. Через декілька годин після цієї акції мені повідомили, що до окремих учасників заходу правоохоронні органи вже застосовують шантаж та погрози. Насправді ж ми нічого не порушили, адже ми з плакатами просто переходили пішохідний перехід в одному на протилежному напрямках. Ми намагалися привернути увагу всіх громадян до масштабної проблеми, яку створив в Україні діючий антиукраїнський режим Януковича», – розповів народний депутат. – «Я хочу заявити, що захищатиму кожного учасника сьогоднішньої акції протесту, що відбулася у Великій Березовиці, я візьму на себе всю відповідальність, адже я перший ступив на пішохідний перехід і розпочав цей протестний захід.»

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» повідомив, що депутати районних та міських рад партії «Батьківщина» ініціюють на розгляд сесійних засідань звернення до Президента з вимогою заветувати Податковий кодекс.

«Зборівська районна рада, Борщівська, Підгаєцька та Збаразька міські ради вже прийняли, нами ініційоване звернення до Президента. Значна частина районних та міських рад розглядатиме це звернення на цьому тижні під час пленарних сесійних засідань. У деяких районах та містах області наші депутати збирають підписи для проведення позачергових сесій для прийняття рішення по згаданому зверненні та адресацію його Президенту», – зазначив Василь Деревляний. – «До речі, на прохання підприємців Тернопілля, я передав депутатське звернення Голові Верховної Ради та Прем’єр-міністрові України, де висвітлив вимоги підприємців та усіх пікетувальників проти Податкового кодексу.»

До вашої уваги копія звернення-ультиматуму Президенту від Зборівської районноїх ради:

\"\"

На сьогоднішній день розпочалася ще одна акція злочинної влади. За словами Василя Деревляного, прокуратура області взялася за перевірку та перегляд списку медтехніки, автомобілів «Опель» (переданих для сільських амбулаторій) та самих медзакладів, які отримали ці необхідні речі від Уряду Юлії Тимошенко.

«Насправді їм (авт. діючій владі) прикро, адже всю цю медтехніку, автомобілі, вартістю понад 10 мільйонів гривень саме Уряд Юлії Тимошенко передав сільським, селищним, міським та районним медичним закладам області», – розповів народний депутат.

Звертаючись до жителів Тернопільщини, Василь Деревляний закликав не стояти осторонь, а всім долучитися до акцій протесту малого та середнього бізнесу по недопущенню підписання злочинного Податкового кодексу.