Юлію Тимошенко нагороджено орденом Святого Андрія Первозванного ІІ ступеня

Орден лідеру партії \”Батьківщина\” під час зустрічі у Київській Патріархії вручив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Предстоятель Київського Патріархату привітав Юлію Тимошенко з ювілеєм, побажав міцного здоров’я та Божого благословення у всіх добрих справах. \”Ви обрали шлях політика, який є шляхом служіння своєму народові. Цей шлях – надзвичайно важкий і тернистий. Бо влада в світі цьому хоча і оточена славою та могутністю, але у своїй сутності є служінням на благо ближніх. Вона є меч, даний щоби захищати добро і карати зло. Від Господа також є і мудрість, яка дає можливість робити правильний вибір, тому не даремно цар Соломон, отримавши владу, не просив у Бога нічого, окрім мудрості\”, – зазначив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, слова якого наводить прес-служба Української православної церкви Київського патріархату.

\”Кожна людина отримує життя, як дар від Бога, як таланти, які вона має примножити – на славу Творця і на користь ближнім. Тому День народження, а особливо ювілей – це час не тільки для вітань, але, в першу чергу, – для подяки Господу, для роздумів про минуле та майбутнє. Бажаю, щоби і в радості перемог, і у скорботі випробувань Ви завжди пам’ятали, що поруч з кожним із нас – Господь, від Нього ми отримуємо силу і мудрість переносити випробування і тільки з Його допомогою здобуваємо правдиві перемоги. Пам’ятайте, що слава чи безслав’я у світі цьому – тимчасові, а правдивим і цінним є лише те, що належить до вічності\”, – йдеться в вітальній адресі, що її Предстоятель Київського Патріархату вручив Юлії Тимошенко.

Від себе особисто і від Київського Патріархату Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет побажав Юлії Тимошенко мудрості, сили духу, натхнення у служінні українському народові. \”Бажаю, щоби Господь завжди оберігав Вас, благословляв Ваші добрі справи, милостиво вислуховував Ваші молитви, укріпляв у випробуваннях! Міцного здоров’я, душевного миру, сил і мужності у боротьбі за правду!\”, – йдеться у привітанні.

З нагоди свята та на згадку про зустріч Патріарх Філарет подарував Юлії Тимошенко ікону Божої Матері.

www.tymoshenko.ua