У Монастириськах керівництво райради залишилося за «Батьківщиною»

Сьогодні відбулася сесія Монастириської районної ради.

Одне з основних питань засідання – обрання керівництва. Згідно з результатами голосування, головою ради повторно обрали члена партії «Батьківщина» Володимира Данилюка.

Біографічна довідка:

ДАНИЛЮК Володимир Петрович

\"\"

Народився 1 грудня 1960 року в селі Торговиця Коломийського району Івано-Франківської області. В 1976 році закінчив Торговицьку восьмирічну школу. В 1979 році закінчив Тлумацький сільськогосподарський технікум. З листопада 1979 року по жовтень 1981 року проходив службу в Збройних силах СРСР. З січня 1982 року по жовтень 1985 року працював головним економістом в колгоспі імені Дворського Монастирського району Тернопільської області. З жовтня 1985 року по лютий 1988 року – заступником голови колгоспу в тому ж господарстві. В 1986 році закінчив Чернівецький державний університет. З лютого 1988 року по квітень 2006 року працював головою колгоспу «Колос» Монастириського району. З квітня 2006 року по жовтень 2010 року працював на посаді голови районної ради Монастириського району Тернопільської області.

Член партії «ВО «Батьківщина».