В селах Тернопільської області продовжує свою роботу «виїзна» приймальня громадян

У середу, 29 грудня працівники громадської приймальні народного депутата України Василя Деревляного побували в селищі Млинів та селі Беремівці Зборівського району.

Всі громадяни, що звернулися отримали безкоштовну юридичну консультацію, допомогу в підготовці позовних заяв до суду та звернень, адресованих у різні державні управління та структури для вирішення проблем по суті.

\"\"

Виїзний прийом громадян в селищі Млинівці Зборівського району

Основні питання, які хвилювали мешканці сіл Млинів та Беремівці: незадовільний стан доріг, встановлення зупинки громадського транспорту в с. Млинівці, відсутність шкільного автобуса, питання щодо компенсації невиплачених доплат громадянам, які мають статус «дитина війни».

Окрім того люди скаржилися, що в похилому віці з статусом «дитина війни» влада змушує їх судитися з власною ж державою, витрачати кошти та оббивати пороги для того, щоб отримати заслужену допомогу.

Голова Млинівецької сільради отримав консультацію щодо порядку виділення земельної ділянки для будівництва заводу по виробництві паливних гранул з соломи на території сільради. Відкриття такого заводу передбачає додаткові 120-150 робочих місць і це було б дуже важливим інвестиційним проектом не лише для селища, але й для всього Зборівського району.

\"\"

Виїзний прийом громадян в селі Беримівці Зборівського району

В селі Беримівці підняли актуальне питання з впорядкування міського сміттєзвалища Зборова, яке знаходиться на території Беримівської сільради, про стан якого забув міський голова Зборова.

Керівник депутатської фракції «Батьківщина» в Зборівській районній раді, голова Зборівської районної партійної організації Михайло Пінь пообіцяв беримівчанам, що фракція «Батьківщина» до найближчого засідання ради підготує питання для вирішення проблеми та впорядкування даного сміттєзвалища.