Відтепер жителі Козівського району зможуть отримати матеріальну допомогу безпосередньо від депутата райради

За ініціативи голови Козівської районної ради Петра Репели (партія ВО «Батьківщина»), невдовзі у Козівській райраді буде створено депутатський фонд, який дасть можливість депутатам районної ради сприяти у наданні цільової матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам району.

Так, на сесії Козівської районної ради, 22 грудня 2010 року було прийнято Положення про порядок та умови надання одноразової грошової допомоги з фонду Козівської районної ради та створено комісію для розгляду звернень депутатів Козівської районної ради та визначення обґрунтованості рішень, щодо надання одноразової грошової допомоги з фонду Козівської районної ради.

Кошти для створення фонду, в сумі 66 тисяч гривень, будуть виділені, шляхом внесення змін до районного бюджету на 2011 рік.

«Створення фонду дасть можливість депутатам Козівської районної ради безпосередньо надати необхідну одноразову допомогу, на суму до 1 000 гривень, малозабезпеченим жителям району. Допомога надаватиметься фізичним особам, які постійно проживають на території району, перебувають у складному матеріальному становищі внаслідок стихійного лиха, нещасного випадку, важкого захворювання чи інших складних обставин», – зазначив ініціатор даного проекту рішення голова Козівської районної ради Петро Репела (партія ВО «Батьківщина»). – «Аналогічні фонди створені у ряді районів нашої області».

До уваги жителів Козівського району пропонуємо ознайомитися з Порядком та умовами надання одноразової допомоги з депутатського фонду.

\"\"